Produkt

Køjesenge til børn i alle aldre

De fleste børn får julelys i øjnene, når de ser en køjeseng. For dem er det ikke bare et sted, hvor de kan lade op efter en lang dag. Det er også uendelig mulighed for sjov, ballade og hygge.

 

Deler dit barn værelse med sin bror eller søster, er det trygt at vide, at den anden sover lige nedenunder eller ovenpå – og så er det hyggeligt at have hinanden at sige godmorgen til som det første. Med en køjeseng kan du også udnytte pladsen på børneværelset til sidste centimeter og samtidig give hvert barn et lille område med plads til at være helt sig selv.

 

Vores køjesenge er fleksible, så du kan altid ændre og bygge om, hvis dine børns behov ændrer sig. Får de et større værelse eller hver sit, kan køjesengen for eksempel nemt ændres til to enkeltsenge.

 

Vi fremstiller alle vores senge i massivt skandinavisk fyr med vandbaseret lak, da vi stiller høje krav til både bæredygtig, sikkerhed og kvalitet.

 

Så kan både du og dit barn sove trygt om natten.

Køjesenge til børn i alle aldre

De fleste børn får julelys i øjnene, når de ser en køjeseng. For dem er det ikke bare et sted, hvor de kan lade op efter en lang dag. Det er også uendelig mulighed for sjov, ballade og hygge. Deler dit barn værelse med sin bror eller søster, er det trygt at vide, at den anden sover lige nedenunder eller ovenpå – og så er det hyggeligt at have hinanden at sige godmorgen til som det første. Med en køjeseng kan du også udnytte pladsen på børneværelset til sidste centimeter og samtidig give hvert barn et lille område med plads til at være helt sig selv. Vores køjesenge er fleksible, så du kan altid ændre og bygge om, hvis dine børns behov ændrer sig. Får de et større værelse eller hver sit, kan køjesengen for eksempel nemt ændres til to enkeltsenge. Vi fremstiller alle vores senge i massivt skandinavisk fyr med vandbaseret lak, da vi stiller høje krav til både bæredygtig, sikkerhed og kvalitet. Så kan både du og dit barn sove trygt om natten.

Produkter